Kujtimet më të bukura fillojnë
me receta të shijshme ushqimi.

Romstek tagliate

Romstek tagliate me lulelakër të skuqura me

Pulë me patate të furrës

Patatet e skuqura në furrë me erëza

Rizoto me pulë dhe këpurdha

E kush s’do donte ta provonte një

Pilaf me perime

Receta Pilaf me perime është për njerëzit

Linguini me fruta deti

Linguini me fruta deti, kombinimi fantastik mes

Jufka dibre

Shijet e veçanta vënë në pah shijen

Role të mbushur me perime

Kur bëhet fjalë për paragjellat e shijshme

Kungulleshka të fërguara në kos

Kungulleshkat e fërguara me kos duke shtuar

Oferta Javore dhe
jo Vetëm...

40%off

Suprizat në Restaurant "SHijoSHqip s'kanë të ndalur💥

Ashtu siç kemi premtuar, po vazhdojmë me sjelljen e këngëtarëve më në zë shqipëtar. Këtë radhë me datë 20.07.2021, për argëtimin tuaj do kujdeset këngëtarja e njohur e skenës shqipe e madhja Eli Fara🎤🎼

Kultura e të ushqyerit

Sa e thjeshtë duket kjo temë por aq pak flitet dhe aq më pak zbatohet?

Sa pak mësojmë në shkollën fillore për ushqimin që është një gjë që duhet ta bëjmë disa herë në ditë dhe çdo ditë për të gjithë jetën?

Shumë herë informacionet që marrim lart e poshtë janë të gabuara.
Ushqimi përveç se një nevojë është edhe një nga kënaqësitë e jetës.

Porosit tani!

Ulu dhe prit për mrekullinë në kuti!

Call: +383 48 16 16 16