Blog

  • 24 Gusht, 2021
  • Blog

Kultura e të ushqyerit

Sa e thjeshtë duket kjo temë por aq pak flitet dhe aq më pak zbatohet? Sa pak mësojmë në shkollën

READ MORE
  • 24 Gusht, 2021
  • Blog

Kultura e të ushqyerit në Kosovë!

Kuzhina kosovare si pjesë e kuzhinës shqiptare është kuzhinë mesdhetare pavarsisht se nuk ka qasje në det. Ndikimet nga kuzhina

READ MORE