ELI FARA!

30Kor

ELI FARA!

Festat janë cdo herë madheshtore kur shoqërohen me muzikë të bukur. Me 20.07.2021 në restaurantin tashmë të njohur për organizimin e mbrëmjeve me muzikë live të ftuar special kemi të madhen Eli Fara për të zbukurar edhe me tutje festen tuaj. Muzika dhe ushqimi do ju bejnë të krijoni kujtime të reja në vendin tuaj të vjetër.

MIRË SE VINI!

Lokacioni

Mund të na gjeni në Hotel Royal tek lagjia Pejton Prishtinë afër Gjykatës Kushtetuese.

  • Rruga Pashko Vasa, Pejton - Prishtinë
  • +383 48 16 16 16
  • [email protected]
  • Fillon nga ora: 20:00 pm