Hapje solemne dhe muzikë shqiptare!

02Kor

Hapje solemne dhe muzikë shqiptare!

Me datën 2 dhe 3 Korrik në ambientin tonë të ngrohtë dhe familjar mos humbisni hapjen solemne të resaturantit të vetëm në llojin e tij në Kosovë “Shijo Shqip”, ku përvec muzikës të bukur shqipe të shoqëruar nga zërat unik të Rina Ramadani dhe Elizabeta Janiqi & Music Gramm do shijoni ushqimet tradicionale shqiptare të përgaditura me dashuri si asnjëherë më parë. JU MIRËPRESIM!

Lokacioni

Mund të na gjeni në Hotel Royal tek lagjia Pejton Prishtinë afër Gjykatës Kushtetuese.

  • Rruga Pashko Vasa, Pejton - Prishtinë
  • +383 48 16 16 16
  • [email protected]
  • Fillon nga ora: 20:00 pm