Muzika i bashkon të gjithë!

11Gus

Muzika i bashkon të gjithë!

Restauranti “Shijo Shqip” vazhdon me surpriza. Me 11.08.2021 me muzikë do ju kthejmë nën hijen e bregdetit të humbur shqiptar ,ku të ftuar kemi këngëtaren came Enkeljeda Arifi.Malli, dashuria dhe rakia janë një kombinim perfekt per mbrëmjen tuaj.

JU MIRËPRESIM!

Lokacioni

Mund të na gjeni në Hotel Royal tek lagjia Pejton Prishtinë afër Gjykatës Kushtetuese.

  • Rruga Pashko Vasa, Pejton - Prishtinë
  • +383 48 16 16 16
  • [email protected]
  • Fillon nga ora: 20:00 pm