Thuaj po,muzikës korcare!

14Kor

Thuaj po,muzikës korcare!

Muzika korcare nuk është kurrë një ide e gabuar. Me 14.07.2021 në restaurantin “Shijo Shqip” të ftuar do kemi Endri dhe Stefin për gjithë ata që ndjejnë nostaligji për muzikën e bukur korcare.Me një menu speciale dhe një gotë verë mos humbisni një mbrëmjë fantastike të javës  suaj.

 NËN TINGUJT E MUZIKËS KORCARE JU MIRËPRESIM!

Lokacioni

Mund të na gjeni në Hotel Royal tek lagjia Pejton Prishtinë afër Gjykatës Kushtetuese.

  • Rruga Pashko Vasa, Pejton - Prishtinë
  • +383 48 16 16 16
  • [email protected]
  • Fillon nga ora: 20:00 pm