Mengjesi

Po shfaqet 1–8 nga 10 përfundime gjithsej

Shto në Shportë

Mëngjes Standard i ëmbël

Asnjëherë nuk është shumë herët për të

Shto në Shportë

Mëngjes Standard i kripur

"Mëngjesi është vakti më i rëndësishëm i

Shto në Shportë

Omletë me vezë katundi

Nuk ka mëngjes më perfekt sesa receta

Shto në Shportë

Pancake me fruta dhe mjaltë

Mëngjes i ëmbël, kënaqësi vikendi me shije

Shto në Shportë

Petulla

A ka familje shqiptare që nuk vdes

Shto në Shportë

Pogaçe e ëmbël

Lumturia vjen në shumë forma, një ndër

Shto në Shportë

Tost me proshutë të tymosur

Nëse jeni mërzitur me tosta të zakonshëm

Shto në Shportë

Vezë Benedict me proshutë

Këto vezë luksoze flasin vetë për shijen