Pjata e parë

Po shfaqet 1–8 nga 14 përfundime gjithsej

Shto në Shportë

Jufka dibre

Shijet e veçanta vënë në pah shijen

Shto në Shportë

Ki me vezë

Kur bëheni nostalgjikë për ushqime tradicionale apo

Shto në Shportë

Lasanja me perime dhe ragu, beshamel

E kush nuk i do lasanjat!! Kush

Shto në Shportë

Linguini me fruta deti

Linguini me fruta deti, kombinimi fantastik mes

Shto në Shportë

Pastiçe

Përgatitur me makarona të shtrira, vezë, qumësht,

Shto në Shportë

Petka korçe

Receta karakteristike e zonës së Korçës tani

Shto në Shportë

Pilaf me perime

Receta Pilaf me perime është për njerëzit

Shto në Shportë

Rizoto Ali Pashë Tepelena

Për ju që kënaqësinë e ushqimit e