Pasta

Po shfaqen krejt 7 përfundimet

Shto në Shportë

Jufka dibre

Shijet e veçanta vënë në pah shijen

Shto në Shportë

Lasanja me perime dhe ragu, beshamel

E kush nuk i do lasanjat!! Kush

Shto në Shportë

Linguini me fruta deti

Linguini me fruta deti, kombinimi fantastik mes

Shto në Shportë

Pastiçe

Përgatitur me makarona të shtrira, vezë, qumësht,

Shto në Shportë

Petka korçe

Receta karakteristike e zonës së Korçës tani

Shto në Shportë

Roshnica

Rosnica është një revcetë tipike e Myzeqesë.

Shto në Shportë

Spaghetti Bolonjeze

Asgjë nuk na ngop, kur jemi të