Pjata kryesore

Po shfaqet 1–8 nga 22 përfundime gjithsej

Shto në Shportë

Bakllavë me akullore

Në Restaurant SHijoSHqip në çdo kohë keni

Shto në Shportë

Fileto koci në letër furre me shije mesdhetare

Fileto Koci emri i ushqimit që do

Shto në Shportë

Fileto pule

Pyetjes se çka e bën të veçantë

Shto në Shportë

Fileto salmoni

Nëse jeni adhurues i ushqimeve të shijshme,

Shto në Shportë

Fileto viçi

Fileto e marinuar, pjekur me kujdes dhe

Shto në Shportë

Fileto viçi

E bukur për tu parë dhe shumë

Shto në Shportë

Kofshë viçi

Një darkë është full kënaqësi kur në

Shto në Shportë

Levrek në kripë e shërbyer me flakë

Një darkë sikur kjo… Levreku me kripe