Ëmbëlsira

Po shfaqen krejt 7 përfundimet

Shto në Shportë

Bakllavë me akullore

Në Restaurant SHijoSHqip në çdo kohë keni

Shto në Shportë

Liko (arre, fiku, portokall)

Për të gjithë ne, shija e likosë

Shto në Shportë

Panna Cotta

Një nga ëmbëlsirat më të lehta e

Shto në Shportë

Qumështor

Qumështori është një nga ëmbëlsirat më të

Shto në Shportë

Sallatë frutash të stinës

Arti i gatimit dhe servirjes në një

Shto në Shportë

Shëndetlie

Një ëmbëlsirë e shijshme thjesht ta ndreq

Shto në Shportë

Souffle çokollate me akullore

Souffle çokollate me akullore… Një ëmbëlsirë me