Peshk

Po shfaqen krejt 7 përfundimet

Shto në Shportë

Fileto koci në letër furre me shije mesdhetare

Fileto Koci emri i ushqimit që do

Shto në Shportë

Fileto salmoni

Nëse jeni adhurues i ushqimeve të shijshme,

Shto në Shportë

Levrek në kripë e shërbyer me flakë

Një darkë sikur kjo… Levreku me kripe

Shto në Shportë

Mix fruta deti zgare

Adhuruesit e ushqimeve të detit do mahniten

Shto në Shportë

Oktapod zgare

Llojllojshmëria e ushqimeve të detit në Restaurantin

Shto në Shportë

Peshk i egër

Peshku i egër, karakterizuar nga shija e

Shto në Shportë

Tavë peshku në furrë

Mënyra e përgatitjes, kujdesi dhe përbërësit janë