Sandwich

Po shfaqen krejt 5 përfundimet

Shto në Shportë

Sandwich Beef

Për adhuruesit e mishit të viçit, shijimi

Shto në Shportë

Sandwich miks

Kur jenu të uritur dhe keni dëshirë

Shto në Shportë

Sandwich Proshutë

Në Restaurant SHijo SHqip më shumë sesa

Shto në Shportë

Sandwich Pule

Copëzat e pulës kombinuar me bukë integrale,

Shto në Shportë

Sandwich Suxhuk

Aroma e suxhukut në sandwich, shija e