Supa

Po shfaqen krejt 3 përfundimet

Shto në Shportë

Supë dite perimesh sipas stinës

Kujdesi në ushqim dhe ushqyerja e shëndetshme

Shto në Shportë

Supë e ftohtë domate me mozzarela dhe borzilok

Supat e ftohta janë kënaqësi e sidomos

Shto në Shportë

Supë Pule

Dita fillon mbarë atëherë kur në planet