Brusketa klasike

2.00

Kategoria:

Nuk ka një kohë të caktuar kur mund të hahen brusketat…Thjesht në çdo kohë. Përgatitur me perime të freskëta të stinës dhe erëza brusketat janë shija e bukës që s’do t’ju lërë asnjëherë të uritur!