Fileto pule

3.50

Kategoria:

Pyetjes se çka e bën të veçantë fileton e pulës, qëndron në kujdesin gjatë përgatitjes dhe erëzave që janë shtuar…Fileto pule, emri i ushqimit për një drekë apo darkë të paharrueshme.