Fileto salmoni

11.00

Kategoria:

Nëse jeni adhurues i ushqimeve të shijshme, njëkohësisht të përgatitura dhe të servirura bukur Fileto salmoni është receta që do e shoqërojë në mënyrë dinjitoze darkën tuaj.