Fokace me mix salcash

1.80

Kategoria:

Vetëm paramendimi i aromës së mrekullueshme të bukës së sapo pjekur shoqëruar me ullinj, mix salcash dhe ajvar do ju sjellë tek ne…Nëse si të tillë ua kanë përshkruar apo rekomanduar, gjithsesi ju mirëpresim për ta shijuar.