Karkaleca të zgarës

8.00

Kategoria:

Mos harroni të shtoni llojllojshmëri ushqimesh në darkat tuaja… Karkalecat e zgarës, shoqëruar me një gotë verë janë receta që do iu lërë shije të jashtëzakonshme dhe gjithsesi recetë favorite për ta cilësuar.