Kofshë viçi

7.50

Kategoria:

Një darkë është full kënaqësi kur në të ka mish…Receta Kofshë Viçi, përgatitur me mish të freskët kombinuar me erëza, lëng kockash dhe pure patatesh do shijojë edhe më shumë nën shoqërinë e më të dashurve tuaj.