Lasanja me perime dhe ragu, beshamel

4.00

Kategoria:

E kush nuk i do lasanjat!! Kush nuk i ka provuar në Restaurant “SHijoSHqip” do thonim ne…Një petë, perime, ragu dhe beshamel një pafundësi kënaqësie ushqimi për ju..