Levrek në kripë e shërbyer me flakë

10.00

Kategoria:

Një darkë sikur kjo… Levreku me kripe shërbyer me fjakë, recetë shumë e shijshme në përgatitje dhe shumë interesante në servirje që të shton edhe më shumë kuriozitetin ta shijosh.