Mëngjes Standard i ëmbël

2.90

Kategoria:

Asnjëherë nuk është shumë herët për të ngrënë… E sidomos kur mëngjesi është i shoqëruar me pemë, kifle dhe reçel. Një mëngjes standard i ëmbël jo vetëm që shuan urinë, por shton edhe lumturinë.