Mëngjes Standard i kripur

2.90

Kategoria:

“Mëngjesi është vakti më i rëndësishëm i ditës” nuk është vetëm fraza tipike e çdo gjysheje, por është fakt i pamohueshëm që nuk duhet neglizhuar. Servuar me perime të freskëta, kifle dhe djathë dhe ullinjë Mëngjesi standard i kripur është më shumë sesa vetëm vezë.