Mix fruta deti zgare

8.00

Kategoria:

Adhuruesit e ushqimeve të detit do mahniten nga shija e miksimit të frutave të detit të skuqura në zgarë me salcat dhe erëzat që i japin emrin e vërtetë … Mix Fruta deti zgare një pjatë ndjesi deti dhe ushqimi perfekt.