Oktapod zgare

8.50

Kategoria:

Llojllojshmëria e ushqimeve të detit në Restaurantin tonë dhe përgatitjes unike të këtyre recetave, arsye e mire për të ardhur e për ti shijuar kohë pas kohe apo në rast të celebrimeve të rëndësishme tuaja.