Omletë me vezë katundi

2.50

Kategoria:

Nuk ka mëngjes më perfekt sesa receta Omletë me vezë katundi që përmban të gjitha vlerat ushqyese dhe ju nevojiten. Masa voluminoze, shija dhe ngjyra e tyre tregojnë se është ushqim i domosdoshëm mëngjesi që gjithsesi duhet provuar.