Pancake me fruta dhe mjaltë

3.50

Kategoria:

Mëngjes i ëmbël, kënaqësi vikendi me shije të ëmbël apo desert mbrëmjeje… Emërojeni si të doni por kujdesuni edhe ç’do kafshatë të recetës Pancake me fruta dhe mjaltë ta shijoni.