Paragjellë artizanale

5.00

Kategoria:

Qoftë për ta shoqëruar me pije apo para ushqimit kryesor, paragjella artizanale e cila përmban disa lloje djathrash, proshutash, reçel dhe mjaltë është shija mix mes të njelmëtës dhe të ëmblës.