Peshk i egër

8.00

Kategoria:

Peshku i egër, karakterizuar nga shija e veçantë e tij dhe mënyra unike e përgatitjes dhe servirjes në Restaurant “SHijoSHqip” ushqim shumë favorit për një darkë të shijshme.