Picë Margarita

3.00

Kategoria:

Ashtu siç e imagjinoni picën tuaj perfekte: Vetëm me salcë, djath dhe e pjekur në furrë druri e keni mundësinë ta shijoni në Restaurant “SHijoSHqip”.