Rizoto Ali Pashë Tepelena

4.50

Kategoria:

Për ju që kënaqësinë e ushqimit e keni të rëndësishme, kombinimi i rizotos me rrush të thatë dhe arra do të jetë receta që do e shijoni dhe besojmë se do e rekomandoni!