Rizoto karkalec kungull

5.50

Kategoria:

Adhuruesit e frutave të detit do e gjejnë veten tek kjo recetë e veçantë e rizotos përgatitur me karkaleca dhe kungull… Medalja shkon për shefin e kuzhinës, shija perfekte e rizotos vjen tek ju!