Rizoto me krem patate ëmbël dhe mozzarella

4.20

Kategoria:

Aty ku mozzarella zë vend, shija e ushqimit është e garantuar. Kremi i patateve të ëmbla poashtu i jep një shije unike duke ju mundësuar ta shijoni secilën kokërr…