Roshnica

2.80

Kategoria:

Rosnica është një revcetë tipike e Myzeqesë. Shija e roshnicave është shumë e veçantë dhe nuk ka myzeqarë që nuk e ka provuar nga duart e gjyshes. Tani e tutje s’do ketë as qytetar Kosove që s’do ketë mundësinë ta provojë.