Sallatë frutash të stinës

2.50

Kategoria:

Arti i gatimit dhe servirjes në një pjatë plot pemë stine gjithmonë kënaqësi për ta shijuar…Shkëmbim shijesh, delikatesë dhe shumë freski sa herë i shijoni.