Sallatë Rukola

3.50

Kategoria:

Ngrini dorën kush konsumon rukola! Jemi shumë, jam i sigurtë, por kurrë mjaftueshëm. Sepse të gjithë duhet ta konsumojmë këtë perime të jashtëzakonshme. Një sallatë rukola përveç shijes dhe vlerave ushqyese, stimulon oreksin dhe përmirëson tretjen.