Sandwich miks

3.50

Kategoria:

Kur jenu të uritur dhe keni dëshirë ti miksoni pakëz shijet sandwichi miks ëshë perfekti për ju… Lloj sandwichi për njerëzit: Nuk zgjedhi, por dua me bollëk.