Spaghetti Bolonjeze

4.00

Kategoria:

Asgjë nuk na ngop, kur jemi të uritur më shumë se pjata që e kemi menduar që do të shijojmë. Përgatitur me shumë delikatesë sikur në zierje ashtu edhe në servirje, një pjatë Spaghetti Bolonjeze i përmbush pritshmëritë për shije dhe ngopje.