Tavë peshku në furrë

8.50

Kategoria:

Mënyra e përgatitjes, kujdesi dhe përbërësit janë ajo çka bëjnë diferencën tek një recetë. Shoqëruar me një gotë vere tava e peshkut pëgatitur në furrë është “Dita e ushqimit të preferuar”.