Tost me proshutë të tymosur

1.00

Kategoria:

Nëse jeni mërzitur me tosta të zakonshëm dhe doni stile të reja gatimi të tyre, Tosti me proshutë në Restaurant “SHijoSHqip” është shija e thekur që ju ngop për mrekulli.