Vezë në sy

2.00

Kategoria:

Shoqëruar me perime të freskëta djathë dhe ullinjë, dhe renditur me delikatesë, receta e njohur e mëngjesit Vezë në sy është ushqimi i mëngjesit që ta bën me “Sy”, të ngrop e të jep plot energji.