Kontakti

Rr. "Pashko Vasa" nr.3, Prishtinë-Kosovë
+383 48 16 16 16

Na Shkruani

Dëshironi të dini më shumë rreth recetave, informacione për rezervime apo pyetje tjera rreth nesh. I mirëpresim pyetjet tuaja dhe me shumë kënaqësi dhe ju kthejmë përgjigje sa më shpejtë që është e mundur.