Oferta Javore

Ditë e re, ushqim ndryshe, ofertë fantastike…
A keni vendos për të ngrënë në Restaurant SHijoSHqip?
Menuja jonë e ushqimit përmban oferta javore, ku secilën ditë do keni variacion ushqimesh të shijshme nga receta tradicionale dhe moderne dhe nga java në javë do përzgjedhin ushqimin që do t’ju mbush me energji dhe do t’ju lërë shije fantastike.
8.00

Tavë kosi Elbasani

Është njëra ndër ushqimet e shijshme që përgatiten në tavë. Përgatitur me salcë

2.00

Supë Pule

Dita fillon mbarë atëherë kur në planet tuaja të ushqyerjes vendosni receta të

2.90

Speca në mazë

Në ditët kur ndiheni të uritur, dëshironi diçka tradicionale njëkohësisht shumë të shijshme,