Evente

11Gus

Muzika i bashkon të gjithë!

Muzika i bashkon të gjithë! Restauranti “Shijo Shqip” vazhdon me
Rruga Pashko Vasa, Pejton - Prishtinë +383 48 16 16 16
30Kor

ELI FARA!

ELI FARA! Festat janë cdo herë madheshtore kur shoqërohen me
Rruga Pashko Vasa, Pejton - Prishtinë +383 48 16 16 16
14Kor

Thuaj po,muzikës korcare!

Thuaj po,muzikës korcare! Muzika korcare nuk është kurrë një ide
Rruga Pashko Vasa, Pejton - Prishtinë +383 48 16 16 16
02Kor

Hapje solemne dhe muzikë shqiptare!

Hapje solemne dhe muzikë shqiptare! Me datën 2 dhe 3
Rruga Pashko Vasa, Pejton - Prishtinë +383 48 16 16 16