Rizoto me pulë dhe këpurdha

4.80

Kategoria:

E kush s’do donte ta provonte një recetë të tillë…Kur gjithçka dëshironi tek një ushqim është shija dhe mënyra perfekte e përgatitjes së rizotos “Restaurant SHijoSHqip” është vendi ideal për ta shijuar.