Jufka dibre

3.80

Kategoria:

Shijet e veçanta vënë në pah shijen e vertetë dhe origjinalitetin e një recete. Ashtu ndodh edhe me recetën Jufka dibre ku salca e tartufit dhe fileto pule i japin shijen e parezistueshme.